Basis workshop (food) fotografie

Ja ik wil meedoen. Of heb je een vraag?

Wil jij betere food foto’s leren maken? Heb je een camera gekocht die van alles kan, maar je hebt geen idee wat je er mee kunt doen? Ik ga je helpen!

Voor wie is deze workshop?

Heb je een restaurant, ben je hobby kok, cateraar, foodblogger of vind je het gewoon tof om mooie food foto’s te maken? Dan is deze workshop echt voor jou. Ik ga de basis uitleggen van de camera, kan ook met je mobiel als je geen “echte” camera hebt. Deze workshop is echt voor mensen zonder ervaring.

Wat gaan we doen?

  • Basis uitleggen van de camera of telefoon. You need some basics 🙂 Sluitertijd, ISO, Diafragma (manueel fotograferen) Do’s and don’ts op het gebied van food fotografie.
  • We gaan heel veel oefenen. Lekkere foto’s maken van echte gerechten. Ik help jullie met inzicht krijgen in licht, schaduw en camera instellingen.
  • Nabewerken, super belangrijk een essentieel onderdeel van goede fotografie

Waar gaan we dit doen?

In een restaurant omg. Amsterdam. Zo krijgen jullie echte gerechten te fotograferen. leuk om later te showen en heel goed om mee te oefenen.

Wat kost dat?

  • De groep workshops zijn €350 per persoon. (zakelijk komt er nog 21% btw bij) – Max van 8 personen
  • Wil je liever een 1-op-1 workshop, dan kom je op €850 ex BTW
  • Lunch is inbegrepen, tevens koffie, thee en water

Workshop kado geven?

Ik heb prachtige vouchers gemaakt die je kado kunt geven. Deze stuur ik gratis voor je op. Vraag maar even wat er mogelijk is.

Beschikbaarheid / Data

Omdat grote groepen nu even niet mogelijk zijn (Covid). Ga ik de nieuwe workshop data weer online zetten, zodra het weer kan. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur even een berichtje via het formulier. Dan zet ik je op de lijst. De vouchers zijn ruim een jaar geldig, dus je kunt ze wel alvast kado geven of aanschaffen.