Basis workshop (food) fotografie

Ja ik wil meedoen. Of heb je een vraag?

Wil jij betere food foto’s leren maken? Heb je een camera gekocht die van alles kan, maar je hebt geen idee wat je er mee kunt doen? Ik ga je helpen!

Voor wie is deze workshop?

Heb je een restaurant, ben je hobby kok, cateraar, foodblogger of vind je het gewoon tof om mooie food foto’s te maken? Dan is deze workshop echt voor jou. Ik ga de basis uitleggen van de camera, kan ook met je mobiel als je geen “echte” camera hebt. Deze workshop is echt voor mensen zonder ervaring.

Wat gaan we doen?

  • Basis uitleggen van de camera of telefoon. You need some basics 🙂 Sluitertijd, ISO, Diafragma (manueel fotograferen) Do’s and don’ts op het gebied van food fotografie.
  • We gaan heel veel oefenen. Lekkere foto’s maken van echte gerechten. Ik help jullie met inzicht krijgen in licht, schaduw en camera instellingen.
  • Nabewerken, super belangrijk een essentieel onderdeel van goede fotografie

Waar gaan we dit doen?

In een restaurant omg. Amsterdam. Zo krijgen jullie echte gerechten te fotograferen. leuk om later te showen en heel goed om mee te oefenen.

Wat kost dat?

  • De groep workshops zijn €350 per persoon. (zakelijk komt er nog 21% btw bij) – Max van 8 personen
  • Wil je liever een 1-op-1 workshop, dan kom je op €1250 ex BTW (voor beginners en ervaren fotografen)
  • Lunch is inbegrepen, tevens koffie, thee en water

Workshop kado geven?

Ik heb prachtige vouchers gemaakt die je kado kunt geven. Deze stuur ik gratis voor je op. Vraag maar even wat er mogelijk is.

Beschikbaarheid / Data

3 mei 2022
10 plaatsen beschikbaar

Stuur even een berichtje via het formulier en ik laat je weten of er nog plek is.

‘Onlangs volgde ik een prive workshop Food & Interior Photography bij Lyan. Ik koos bewust voor een priveworkshop, omdat ik het fijn vind om echt gericht op mijn wensen les te krijgen. Zo haal ik er het meeste uit wat passend is voor mijn bedrijf. Het was een ontzettend leuke en leerzame dag, waarin Lyan me helemaal mee nam in zijn manier van werken. Alles kwam aan bod, van de opstelling, instellingen, styling, lichtgebruik, de apparatuur en accessoires die je nodig hebt, tot aan de nabewerking in lightroom en photoshop. Ik kon na de workshop meteen aan de slag met het geleerde. Lyan zorgde voor een aantal gerechtjes die we samen hebben gefotografeerd, zodat ik ook echt kon oefenen. Daarnaast is Lyan gewoon een superaardige vent, enthousiast en natuurlijk een kei in zijn vak. De workshop bleek een schot in de roos, met heel veel nieuwe kennis, motivatie en enthousiasme ging ik naar huis. Superbedankt Lyan!’
Iris Wuijster 
Fotograaf